Vigtig at vide
VEGETAR OG VEGANER
Vi erstatter gerne et stykke kød på en buffet med en lun grøntsagstærte, en ekstra salat eller en anden løsning for et mindre beløb, hvis du har en vegetar/veganer blandt dine gæster. Mod forudgående aftale tilpasser vi i fællesskab din menu eller buffet.
BESTILLING AF MAD TIL BØRN
Børn under 12 år kan vælge imellem at spise:
– Den bestilte buffet (halv mængde) til 1/2 pris
eller
– Børnemenu til 110 kr. pr. kuvert.
Vælg imellem:
- Nuggets og små kartofler + grøntsagsstænger og dessert
- Frikadeller og små kartofler + grøntsagsstænger og dessert
VÆR GÆST TIL EGEN FEST
Lej en kok eller servicehjælp. Så kan du nyde at være til stede med dine gæster, mens vi klarer arbejdet
LEJ EN KOK
Bestil en privat kok, der kommer hjem i dit eget køkken, hvis du ønsker at nyde tiden med dine gæster.
Prisen for en kok er kr. 2.500 for 4 timer. Herudover kr. 275 pr. time
SERVERINGSHJÆLP
Vi har et dygtigt team af serveringspersonale, som alle har kærlig erfaring inden for servicebranchen, afvikling af selskaber og events. Vi anbefaler altid at få den sidste hjælp med til arrangementet, så du kan nyde dagen sammen med dine gæster.
Pris for første servicepersonale kr. 2.000 (inkl. serviceledelse/overblik) for 4 timer. Herudover kr. 250 pr. time
Ekstra tjenere kr. 200 pr. time – min. 4 timer
PRØVESMAGNING
Passer vores smagsløgsløg passer til dine?
Det har du mulighed for at teste ved at bestille en prøvesmagning af din bryllupsmenu eller ved større arrangementer (+75 kuverter).
Du kan smage et udvalg af retter fra den ønskede menu, så du får reel mulighed for at smage hvad du kan forvente med vores mad.
Tillæg for prøvesmagning er 100,- pr. kuvert.
Vælger du efterfølgende at bestille din festmad hos os, skal du kun betale halv pris af prøvemenuen. Dette refunderer vi ved slutregningen.
TALLERKENANRETNING
Vi kan tallerkenanrette forret og/eller dessert for dig, det koster et gebyr på 15 kr. pr. kuvert. Dette gælder dog ikke ved tilkøb af serveringspersonale, hvor prisen er inkluderet anretning.
ALLERGENER
Kontakt os venligst for information om allergener i forbindelse med bestilling af din menu eller buffet.
Inden for hvad vi føler rimeligt, så tilpasser vi gerne en menu eller buffet for at undgå en specifik allergene.
Eksempelvis bager vi ikke glutenfri brød til én glutenallergiker i et selskab. I stedet anbefaler vi, at allergikeren blot undgår det glutenholdige brød eller medbringer sit eget brød.
Men vi anvender i dette tilfælde gerne en almindelig fløde til saucen i stedet for en glutenholdig madfløde.
Så i fællesskab får vi tilpasset netop din menu eller buffet.
HVOR LÆNGE KAN MADEN HOLDE SIG KOLD?
Maden holder sig kold i termokasserne i flere timer, hvis der du ikke har kølefaciliteter nok. Hvis maden opbevares i termokasserne bør maden indtages max. 4 timer efter modtagelsen.
Vores koncept inkluderer at maden leveres i flotte lertøjsfade, som går dirkete fra ovn til buffet. En praktisk og bæredygtig løsning som underbygger råvarernes flotte farver og stimulerer øjets appetit.
Fade og termokasser skal efter endt arrangement leveres tilbage til vores køkken Krogenlundvej 4, 3540 Lynge.
Hvis du ønsker at slippe for tilbageleveringen, kan du dette for samme tarif som leveringen. Eller du kan få maden anrettet i allu-bakker, pakket i papkasser med isposer, for 25,- pr. kuvert.
FAQ
Ofte stillede spørgsmål - og svar